DOWNLOAD / DESCARCA COUNTER-STRIKE 1.6 WWW.BLACKGHOST.RO 2022

BOOST COUNTER-STRIKE 1.6 WWW.BLACKGHOST.RO 2019

Serviciul de boosting Counter-Strike 1.6 !!

 

In ce consta boostarea unui server?

Prin „boost” intelegem adugarea unui server Counter-Strike 1.6 intr-o „platforma” care imparte jucatorii random. Jucatorii provin din redirecte (servere false) deschise si adaugate in diferite masterservere. Tot prin boost intelegem si adaugarea unui server intr-un masterserver. Ce este un masterserver? Masterserverul este un soft care pune la dispozitia jucatorilor o lista de servere, in cazul nostru servere de Counter-Strike 1.6. Exista masterservere mari ca de exemplu STEAM, de asemnea fiecare isi poate creea un masterserver propriu in care isi va adauga ce servere doreste. Varietatea de servere aduce dupa sine si un numar cat mai mare de jucatori care iti vor folosi masterservrul. Pentru a putea sa ai si jucatori pe acel masterserver trebuie sa creezi un site de download Counter-Strike 1.6, in urma descarcarii jocului, acelor jucatori le vor aparea la tabul „Internet” serverele pe care tu ai dorit sa le adaugi. Platforma de boost este de fapt un server de Counter-Strike,  modificat care are rolul de a redirectioneaza, datorita unor pluginuri, jucatori catre serverele care au achizitionat boost . 

Astazi va prezentam boost www.blackghost.ro:

In ce consta boost-ul:                                                                                                                                                                                         

 

Boost-ul www.blackghost.ro dispune de un masterserver si de o platforma de redirectionare a jucatorilor. De asemenea avem un numar insemnat de vps-uri hostate pe tari diferite pentru a oferi clientilor nostri jucatori atat pe timpul zilei cat si noaptea. 

Numele jucatorilor proveniti din masterserver este blackghost. De asemenea majoritatea jucatorilor care sunt redirectionati din platforma isi pastreaza numele pe care l-au avut, doar in cazul in care nick-ul contine reclame va fi schimbat in blackghost. 

Cei care opteaza sa achizitioneze boost de la noi vor fi adaugati in masterserver. De asemenea din platforma se vor trimite random jucatori pentru fiecare din serverele care sunt in boost.

 Boost-ul nu ofera in permanenta acelasi numar de jucatori, pe timpul noptii volumul de jucatori fiind mai mic. De asemenea in anumite perioade numarul de jucatori poate scadea, recomandat este sa jucati mapa de_dust2 pana cand server-ul se va umple

 Boost-ul ofera un procent de 40% jucatori romani, jucatori proveniti din masterserver si 60% jucatori straini, care sunt redirectionati random din platforma pe fiecare server. Lucram in permanenta pentru a mari numarul de jucatori atat din masterserver cat si din platforma, vps-urile reusind sa aduca zilnic un aport important in cresterea volumului de playeri.

Contacthttp://www.facebook.com/boost.blackghost

 

DOWNLOAD / DESCARCA COUNTER-STRIKE 1.6 WWW.BLACKGHOST.RO 2022blackghost
00

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.