BOOST COUNTER-STRIKE 1.6 2022

BOOST COUNTER-STRIKE 1.6 – MASTERSERVER BOOST 2022

 

INFORMATII UTILE:

 Termeni si conditii de folosire:

 • Nu este permis niciun fel de slowhacking(bind-uri, modificarea fisierelor jucatorului, traker UI, etc.). Serverele care nu respecta aceasta regula vor fi scoase din lista de boost fara refund.
 • Boostarea redirectelor nu este permisa si va duce la banarea permanenta a ip-urilor respective.
 • Nu este permis x-redirect pentru alte servere, nerespectarea acestui lucru va duce la eliminarea server-ului din lista de boost.
 • Acceptam in boost servere care au slot rezervat. Va rugam ca atunci cand achizitionati boost de la noi sa ne comunicati si numarul de sloturi rezervate.
 • Dupa achizitionarea serviciului, nu se poate schimba ip-ul pentru boost. In cazul in care serverul este offline mai mult de 24 de ore, serverul va fi scos din boost fara refund.
 • Nu ne facem responsabili daca serverele dumneavoastra nu sunt setate cum trebuie sau firma de hosting lasa de dorit (lipsa protectie, vulnerabilitati la flood DDoS, dedicatele au o conexiune proasta, etc), aceste lucruri ducand la un numar mic de playeri redirectionati pe serverele dumneavoastra.
 • Asigurati-va ca serverele sunt protejate impotriva diferitelor exploituri care modifica clientul de Counter-Strike, orice modificare a clientului de Counter-Strike (change name este permis) va duce la eliminarea serverului din lista de boost fara refund.
 • Sunt zile in care numarul de jucatori scade considerabil, nu este din vina noastra, sunt zile si zile, va rugam nu ne intrebati de ce azi stau serverele prost. Nu depinde de noi acest lucru. Noi facem tot posibilul sa aducem o cantitate cat mai mare de jucatori pe serverele dumneavoastra, dar uneori factorii externi (vreme, vacanta, sarbatori, etc) influenteaza si numarul jucatorilor.
 • Ne rezervam dreptul sa stergem/banam orice ip care consideram ca incalca termenii de utilizare si orice cont de paypal pe care il suspectam ca ar fi furat.
 • Achizitionand serviciile de boosting sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre. Ne rezervam dreptul de a modifica termenii si conditiile de fiecare data cand acest lucru este necesar. Atentie !!! Cumparati ceva virtual si nu oferim refund . Daca platesti, accepti conditiile si vei primi produsul virtual instant, de aceea nu acceptam refund-uri! Daca platesti pentru acest produs virtual accepti ca nu vei face dispute, complain sau refund.

 Cum se poate da boost:

 • Pentru boost va rugam sa adaugati adresa de facebook www.facebook.com/boost.blackghost.
 • Din cauza problemelor aparute atat cu YM! cat si cu Skype-ul, singurul mod in care puteti intra in contact cu noi este direct pe facebook.
 • In ce consta boost-ul:
 • Boost-ul www.blackghost.ro dispune de un masterserver si de o platforma de redirectionare a jucatorilor. De asemenea avem un numar insemnat de vps-uri hostate pe tari diferite pentru a oferi clientilor nostri jucatori atat pe timpul zilei cat si noaptea.
 • Numele jucatorilor proveniti din masterserver este blackghost. De asemenea majoritatea jucatorilor care sunt redirectionati din platforma isi pastreaza numele pe care l-au avut, doar in cazul in care nick-ul contine reclame va fi schimbat in blackghost.
 • Cei care opteaza sa achizitioneze boost de la noi vor fi adaugati in masterserver. De asemenea din platforma se vor trimite random jucatori pentru fiecare din serverele care sunt in boost.
 • Boost-ul nu ofera in permanenta acelasi numar de jucatori, pe timpul noptii volumul de jucatori fiind mai mic. De asemenea in anumite perioade numarul de jucatori poate scadea, recomandat este sa jucati mapa de_dust2 pana cand server-ul se va umple.
 • Boost-ul ofera un procent de 40% jucatori romani, jucatori proveniti din masterserver si 60% jucatori straini, care sunt redirectionati random din platforma pe fiecare server. Lucram in permanenta pentru a mari numarul de jucatori atat din masterserver cat si din platforma, vps-urile reusind sa aduca zilnic un aport important in cresterea volumului de playeri.

 

Preturi boost:

 • Oferim boost saptamanal (7 zile nonstop) 20 euro si boost lunar (28 de zile nonstop) 50 de euro. Inainte de a face o donatie va rugam sa ne contactati pe adresa de facebook in cazul in care doriti sa beneficiati de boost. Donatiile pentru boost se fac friends and family (gift) la adresa de paypal:[email protected]

 • INCEPAND CU DATA DE 1 AUGUST 2017 ACCEPTAM SI DONATIILE PAYSAFE.

  PLATILE PAYSAFE AU FOST SUSPENDATE.

Oferim boost saptamanal (7 zile nonstop) 100 RON si boost lunar (28 de zile nonstop) 300 de RON. Codurile paysafe trebuie sa fie achizitionate din Romania, moneda folosita de noi fiind RON. Inainte de a face o donatie va rugam sa ne contactati pe adresa de facebook in cazul in care doriti sa beneficiati de boost

 • DIN CAUZA PROBLEMELOR DIN GAMETRACKER, CEI CARE OPTEAZA PENTRU BOOST LA NOI II RUGAM SA SPECIFICE DACA DORESC SA APARA PE SITE, PUTEM OFERI BOOST FARA CA SERVERUL SA FIE AFISAT IN LISTA DE BOOSTING.

  Nou:

 • Oferim adaugare doar in masterserver. Pretul este 15 euro paypal pe luna (28 de zile). Acceptam in masterserver orice server, indiferent de numarul de resurse. Pentru a verifica daca serverul este adaugat in masterserver puteti descarca unul din kiturile de Counter-Strike de pe pagina noastra de download : www.cs-16.ro, lista de servere fiind disponibila apasand tabul INTERNET.

BOOST COUNTER-STRIKE 1.6 2022blackghost
00

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.