DOWNLOAD / DESCARCA COUNTER-STRIKE 1.6 CSGO 2022

DOWNLOAD / DESCARCA COUNTER-STRIKE 1.6 CSGO 2022

 

About game:

Aceasta versiune are la baza versiunea CS 1.6 dar este total diferita de aceasta prin prisma modificarilor aduse. Despre CSGO putem spune ca este ultima versiune de CS publicata de Valve dar inca nu a reusit sa intreaca clasicul CS 1.6. CSGO vine cu modificari pe partea de grafica dar si cu un sistem complex de trading in privinta armelor si echipamentelor din joc. Jocul a fost lansat in anul 2015 si la fel ca CS 1.6 este un joc video tactic de tip shooter. Aduce cateva arme si echipamente in plus. In afara de aceste modificari CSGO mai aduce in plus cateva moduri de joc si anume casual & competitive, arms race, demolition si deathmatch. Un Counter-Strike cu skinuri, sunete si modele modificate. Skinurile sunt de calitate HD si arata foarte bine. This edition has based its design on CS:GO. Radio, hostage models, hands and weapons models, sounds, sprites, hud – all of them are made look identical to Global Offensive ones.

That is your chance to download cs 1.6  which will take you into complete CS:GO atmosphere. Powerfull protection from malicious scripts and files will make it safe to play without a fear of an admin damaging it or being injected with Autoconnect or a GameMenu hacka. Download cs-1.6.ro is page to avoid getting any viruses. Counter Strike-ul ul este aparut de foarte multa vreme si putem spune ca se afla printre putinele kit-uri modificate. Counter Strike-ul permite jucatorilor sa joace cu boti sau pe servere, lag-ul este mic iar fps-ul nu scade sub 99 la un computer cu o configuratie decenta. Skinurile din joc nu sunt foarte diferite fata de cele default dar arata foarte bine. Sprite-urile au fost modificate pe alocuri iar pe general a iesit un cs foarte bine optimizat si placut de jucat! Jocul se poate juca pe sistemele de operare: windows xp, windows 7 si windows vista. Pe windows 8 inca nu a fost testat. Daca inca nu ai incercat acest cs iti recomand sa il descarci!

Bafta la fraguri si lag cat mai mic! Counter-Strike este cel mai popular shooter FPS din lume. Primul a fost lansat în 2001 și apoi versiunea CS 1.6 a apărut în 2003. A devenit popular și încă milioane de jucători joacă în întreaga lume. O astfel de gamemodes rece au fost create în timpul erei CS incepand cu serverul Clasic și terminând cu unul dintre acestea: Hide’n’Seek, CSDM, HSDM, Infection zombie, zombie Biohazard, Catch, Surf, GunXP, Zombie Plague, întuneric Zombie, war3FT , Freeze mod, Supereroi și etc În opinia noastră, gamemodes cele mai populare sunt clasice, CSDM și modurile de zombie. Counter Strike Evolution 2016 este un nou cs cu cateva update-uri. Ce aduce nou acest cs: Modele CT si Tero de calitate HD, Fundal Modificat, Pachet de skinuri cu arme de calitate HD, Radar de calitate HD, Meniu in game complex, Are boti. Apasati pe tasta H si selectati sa adaugati boti, Meniul ingame de sus este modificat ca cel din cs go. Daca inca nu ai incercat acest cs iti recomand sa il descarci! Bafta la fraguri si lag cat mai mic! Counter-Strike este cel mai popular shooter FPS din lume. Primul a fost lansat în 2001 și apoi versiunea CS 1.6 a apărut în 2003. A devenit popular și încă milioane de jucători joacă în întreaga lume.

Fisier-ul trimis a fost semnalat ca Freeware! / This Version is FreeWare!
DOWNLOAD / DESCARCA COUNTER-STRIKE 1.6 CSGO 2022blackghost
00

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.