DOWNLOAD / DESCARCA COUNTER-STRIKE 1.6 EXTREME 2019

DOWNLOAD / DESCARCA COUNTER-STRIKE 1.6 EXTREME 2022

 

 

About game:

Counter Strike 1.6 Extreme este un kit de CS 1.6 gratuit freeware. Este un kit destul de vechi si preferat de multi jucatori. Este prescurtat si cs 1.6 xtcs. El aduce o grafica imbunatatita si un gameplay mai accesibil pentru jucatorii incepatori de cs 1.6. CS-ul este modificat in totalitatea fiind schimate: skinurile, texturile si sunetele. Cs-ul se dezarhiveaza oriunde pe disk si se poate porni pe icon. Jocul va incepe iar apoi te vei putea impusca cu inamicii pe diverse harti. Kit-ul este unul dintre cele mai vechi dar inca jucate de jucatorii de cs 1.6 mai vechi. Acest cs 1.6 contine boti, la instalare aveti optiunea daca doriti sau nu boti. Counter Strike-ul ul este aparut de foarte multa vreme si putem spune ca se afla printre putinele kit-uri modificate. Counter Strike-ul permite jucatorilor sa joace cu boti sau pe servere, lag-ul este mic iar fps-ul nu scade sub 99 la un computer cu o configuratie decenta. Skinurile din joc nu sunt foarte diferite fata de cele default dar arata foarte bine.

 

 

Sprite-urile au fost modificate pe alocuri iar pe general a iesit un cs foarte bine optimizat si placut de jucat! Jocul se poate juca pe sistemele de operare: windows xp, windows 7 si windows vista. Pe windows 8 inca nu a fost testat. Daca inca nu ai incercat acest cs iti recomand sa il descarci! Bafta la fraguri si lag cat mai mic! Counter-Strike este cel mai popular shooter FPS din lume. Primul a fost lansat în 2001 și apoi versiunea CS 1.6 a apărut în 2003. A devenit popular și încă milioane de jucători joacă în întreaga lume. O astfel de gamemodes rece au fost create în timpul erei CS incepand cu serverul Clasic și terminând cu unul dintre acestea: Hide’n’Seek, CSDM, HSDM, Infection zombie, zombie Biohazard, Catch, Surf, GunXP, Zombie Plague, întuneric Zombie, war3FT , Freeze mod, Supereroi și etc În opinia noastră, gamemodes cele mai populare sunt clasice, CSDM și modurile de zombie. Counter Strike Evolution 2016 este un nou cs cu cateva update-uri. Ce aduce nou acest cs: Modele CT si Tero de calitate HD, Fundal Modificat, Pachet de skinuri cu arme de calitate HD, Radar de calitate HD, Meniu in game complex, Are boti.

MasterBoost Counter-Strike 1.6 – Buy players

 

Apasati pe tasta H si selectati sa adaugati boti, Meniul ingame de sus este modificat ca cel din cs go. Daca inca nu ai incercat acest cs iti recomand sa il descarci! Bafta la fraguri si lag cat mai mic! Counter-Strike este cel mai popular shooter FPS din lume. Primul a fost lansat în 2001 și apoi versiunea CS 1.6 a apărut în 2003. A devenit popular și încă milioane de jucători joacă în întreaga lume.

Fisier-ul trimis a fost semnalat ca Freeware! / This Version is FreeWare!

Pentru a rula CS aveti nevoie de:

  • Procesor: 1.2 GHz
  • Memorie Ram: 256 MB
  • Placa Video: 64 MB
  • Spatiu pe Hard: 1.5 GB

 

Servere Counter-Strike 1.6 de cea mai buna calitate !!
Se ofera doar servere de 32 de sloturi – pret 75 de lei lunar!
Serverele ofera enginul rehlds cu update la zi, protectie anti ddos, anticheat pentru anumite tipuri de coduri (jucatorii sunt banati automat daca folosesc coduri, in mod special wall).
Serverele sunt hostate voxility ip-uri de RO.
Servere de Counter-Strike achizitionate de aici sunt acceptate de indungi.ro ca si servere afiliate (vezi topicul deschis pe indungi pentru firmele acceptate ca si afiliati).
Link de unde pot fi achizitionate serverele:
(momentan se lucreaza la template pentru a fi adaugata pagina speciala pentru hosting cs 1.6)

Puteti testa cum se misca serverele conecandu-va pe:

89.43.62.172:27015 – SERVER TEST

DOWNLOAD / DESCARCA COUNTER-STRIKE 1.6 EXTREME 2019blackghost
00

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.