DOWNLOAD / DESCARCA COUNTER-STRIKE 1.6 LONG-HORN 2022

 DOWNLOAD / DESCARCA COUNTER-STRIKE 1.6 LONG-HORN 2022

 

About game:

Revenim cu postarea unui nou kit de cs 1.6 iar de data asta avem Counter Strike 1.6 Long Horn despre care putem spune ca este unul apreciat de multi jucatori pentru ca ofera aceleasi skinuri, modele si sunete. Poate va intrebati ce ofera nou acest cs 1.6, el ofera un engine updatat cu ultimele modificari care va permite un joc sigur si fara erori sau bug-uri. Cs-ul ofera un gui cu setari de ultima generatie care va fi de mare folos. Conectarea la servere este rapida iar cand veti juca pe internet nu veti avea lag deloc. Cs-ul se poate juca si cu boti pe orice harta iar botii pot fi setati cand vine vorba de nivelul dificultatii sau armele permise.

Counter Strike-ul ul este aparut de foarte multa vreme si putem spune ca se afla printre putinele kit-uri modificate. Counter Strike-ul permite jucatorilor sa joace cu boti sau pe servere, lag-ul este mic iar fps-ul nu scade sub 99 la un computer cu o configuratie decenta. Skinurile din joc nu sunt foarte diferite fata de cele default dar arata foarte bine. Sprite-urile au fost modificate pe alocuri iar pe general a iesit un cs foarte bine optimizat si placut de jucat! Jocul se poate juca pe sistemele de operare: windows xp, windows 7 si windows vista. Pe windows 8 inca nu a fost testat. Daca inca nu ai incercat acest cs iti recomand sa il descarci! Bafta la fraguri si lag cat mai mic! Counter-Strike este cel mai popular shooter FPS din lume. Primul a fost lansat în 2001 și apoi versiunea CS 1.6 a apărut în 2003.

Fisier-ul trimis a fost semnalat ca Freeware! / This Version is FreeWare!

 • Despre Counter Strike Long Horn:
  Kit-ul Counter Strike Long Horn este sub forma .RAR (Arhivă) .exe si .torrent.
 • Cs-ul a fost modificat în anul 2017
 •  Cs-ul conţine o protecţie pentru a va proteja de deţinătorii de servere ce vor să vă modifice setările din cs.
 •  Acest cs conţine boţi şi vă puteţi juca cu ei la single player.
 • Cs-ul este în limba engleză.
 • La internet veţi găsi o listă cu servere hostate la firme Româneşti dde diferite moduri

Pentru a  putea Counter-Strike Long Horn, aveţi nevoie de :

 • Procesor: 2.4 GHz
 • Memorie Ram: 1 GB
 • Placă Video: 128 MB
 • Spaţiu pe Hard Disk: 2 GB
 • Mouse & Casti (Boxe)
 • Acces la o reţea de internet

MasterBoost Counter-Strike 1.6 – Buy players

Ce aduce nou acest cs: Modele CT si Tero de calitate HD, Fundal Modificat, Pachet de skinuri cu arme de calitate HD, Radar de calitate HD, Meniu in game complex, Are boti. Apasati pe tasta H si selectati sa adaugati boti, Meniul ingame de sus este modificat ca cel din cs go. Daca inca nu ai incercat acest cs iti recomand sa il descarci! Bafta la fraguri si lag cat mai mic! Counter-Strike este cel mai popular shooter FPS din lume. Primul a fost lansat în 2001 și apoi versiunea CS 1.6 a apărut în 2003. A devenit popular și încă milioane de jucători joacă în întreaga lume.

Descarcare rapida si un joc cat mai placut!

DOWNLOAD / DESCARCA COUNTER-STRIKE 1.6 LONG-HORN 2022blackghost
00

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.