DOWNLOAD / DESCARCA COUNTER-STRIKE 1.6 WAR EDITION 2022

DOWNLOAD COUNTER-STRIKE 1.6 WAR EDITION 2022

About game:

 

CS 1.6 War este o versiune Counter Strike de bună calitate cu skinuri frumoase, arme noi, sunete, gfx-uri, modele, etc. Vă puteți juca pe internet sau cu boți. Pentru acest cs aveți nevoie de un computer dotat cu o placă video de cel puțin 512 mb pentru că skinurile sunt de calitate înaltă iar pe un pc mai slab poate cauza un fps scazut și o să vă meargă jocul în reluare. Counter Strike rămâne unul dintre cele mai jucate jocuri cu împușcături și în anul 2016 datorită graficii minimaliste, gameplay-ului ușor și faptul că nu necesită un computer nou. Vă puteți juca cs chear și pe un pc mai vechi. Serverele au avansat la capitolul moduri, addon-uri și pluginuri. Cele mai căutate moduri sunt: zombie, respawn, gungame, furien. Dacă vreți să vă deschideți un server cu unul din mod-urile specificate îl veți popula repede și puteți obține și donații din partea adminilor pentru a vă plati hostul sau a vă deschide propria comunitate de counter strike. Cele mai jucate hărți rămân de_dust2 și fy_snow. Dacă aveți un server, la început de drum, vă recomand să folosiți aceste hărti pentru că se va popula mult mai repede față de celelalte hărți. Apoi vă recomand de_inferno, awp_india, de_nuke și de_aztec.Jocul CS 1.6 War măsoară 555 MB și poate fi descărcat în 3-4 minute sau prin torrent în 2-3 minute dacă sunt mulți seederi. Cei care au viteză bună de download îl pot descărca și într-un minut sau sub un minut.Play the world’s number 1 online action game. Engage in an incredibly realistic brand of terrorist warfare in this wildly popular team-based game. Ally with teammates to complete strategic missions.

Take out enemy sites. Rescue hostages. Your role affects your team’s success. Your team’s success affects your role. Counter Strike-ul ul este aparut de foarte multa vreme si putem spune ca se afla printre putinele kit-uri modificate. Counter Strike-ul permite jucatorilor sa joace cu boti sau pe servere, lag-ul este mic iar fps-ul nu scade sub 99 la un computer cu o configuratie decenta. Skinurile din joc nu sunt foarte diferite fata de cele default dar arata foarte bine. Sprite-urile au fost modificate pe alocuri iar pe general a iesit un cs foarte bine optimizat si placut de jucat! Jocul se poate juca pe sistemele de operare: windows xp, windows 7 si windows vista. Pe windows 8 inca nu a fost testat. Daca inca nu ai incercat acest cs iti recomand sa il descarci! Bafta la fraguri si lag cat mai mic! Counter-Strike este cel mai popular shooter FPS din lume. Primul a fost lansat în 2001 și apoi versiunea CS 1.6 a apărut în 2003. A devenit popular și încă milioane de jucători joacă în întreaga lume. O astfel de gamemodes rece au fost create în timpul erei CS incepand cu serverul Clasic și terminând cu unul dintre acestea: Hide’n’Seek, CSDM, HSDM, Infection zombie, zombie Biohazard, Catch, Surf, GunXP, Zombie Plague, întuneric Zombie, war3FT , Freeze mod, Supereroi și etc În opinia noastră, gamemodes cele mai populare sunt clasice, CSDM și modurile de zombie. Counter-Strike-ul ul este aparut de foarte multa vreme si putem spune ca se afla printre putinele kit-uri modificate. Counter Strike-ul permite jucatorilor sa joace cu boti sau pe servere, lag-ul este mic iar fps-ul nu scade sub 99 la un computer cu o configuratie decenta.

Skinurile din joc nu sunt foarte diferite fata de cele default dar arata foarte bine. Sprite-urile au fost modificate pe alocuri iar pe general a iesit un cs foarte bine optimizat si placut de jucat! Jocul se poate juca pe sistemele de operare: windows xp, windows 7 si windows vista. Pe windows 8 inca nu a fost testat. Counter-Strike Online is a client dedicated exclusively to the mythic online shooter. Choose whether to play normal mode, put the bomb, or rescue the hostage. It also offers a zombie mode, in which you’ll take the role of a zombie who has to infect the rest of enemies.

Fisier-ul trimis a fost semnalat ca Freeware! / This Version is FreeWare!

 

 

BOOST COUNTER-STRIKE 1.6 – masterserver boosting – buy players

 

DOWNLOAD / DESCARCA COUNTER-STRIKE 1.6 WAR EDITION 2022blackghost
00

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.