DOWNLOAD COUNTER-STRIKE 1.6 2022 – BOOST COUNTER-STRIKE 1.6 2022

 

DOWNLOAD COUNTER-STRIKE 1.6 2022 – BOOST COUNTER-STRIKE 1.6 2022

 

Descarca Counter-Strike 1.6 zip/torent. Download rapid. Veti beneficia de un masterserver fara redirecte, cu servere din toate modurile si de protectie impotriva scripturilor malitioase (traker UI, binduri, destroy, autoconnect, etc). Se descarca foarte usor, dand click pe imagine sau accesand site-ul www.cs-16.ro.

 

 

Download Counter-Strike 1.6. You will benefit of a clean MasterServer with servers in all modes and protection against malicious scripts (UI tracker, Binds, destroy, AutoConnect, etc). Easily download by clicking on the image or using site url www.cs-16.ro.

 

                                                                               BUY PLAYERS FOR COUNTER-STRIKE 1.6 – MASTERSERVER BOOST CS-1.6     

                                                                       

In ce consta boost-ul: 

Boost-ul www.blackghost.ro dispune de un masterserver si de o platforma de redirectionare a jucatorilor. De asemenea avem un numar insemnat de vps-uri hostate pe tari diferite pentru a oferi clientilor nostri jucatori atat pe timpul zilei cat si noaptea. 

Numele jucatorilor proveniti din masterserver este blackghost. De asemenea majoritatea jucatorilor care sunt redirectionati din platforma isi pastreaza numele pe care l-au avut, doar in cazul in care nick-ul contine reclame va fi schimbat in blackghost. 

Cei care opteaza sa achizitioneze boost de la noi vor fi adaugati in masterserver. De asemenea din platforma se vor trimite random jucatori pentru fiecare din serverele care sunt in boost.

 Boost-ul nu ofera in permanenta acelasi numar de jucatori, pe timpul noptii volumul de jucatori fiind mai mic. De asemenea in anumite perioade numarul de jucatori poate scadea, recomandat este sa jucati mapa de_dust2 pana cand server-ul se va umple

 Boost-ul ofera un procent de 40% jucatori romani, jucatori proveniti din masterserver si 60% jucatori straini, care sunt redirectionati random din platforma pe fiecare server. Lucram in permanenta pentru a mari numarul de jucatori atat din masterserver cat si din platforma, vps-urile reusind sa aduca zilnic un aport important in cresterea volumului de playeri.

Contacthttp://www.facebook.com/boost.blackghost

 

DOWNLOAD COUNTER-STRIKE 1.6 2022 - BOOST COUNTER-STRIKE 1.6 2022blackghost
00

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.