DOWNLOAD / DESCARCA COUNTER-STRIKE WINDOWS 8/10 2019

DOWNLOAD / DESCARCA COUNTER-STRIKE WINDOWS 8/10 2019

 

Download Counter-Strike 1.6 Windows 8 si 10 Original – 2019

Se pare ca aceasta este versiunea preferata de cei mai multi jucatori dar si cea mai sigura! Aceasta versiune apare in primele clasari in cautari datorita vizitatorilor care o prefera. Va multumim ca ne preferati si un joc cat mai frumos! Counter-Strike 1.6 este un joc FPS creat de Valve si este derivat din jocul Half-Life. Jocul a fost dezvoltat intr-o serie ce cuprinde Counter-Strike: Condition Zero, Counter-Strike Soruce, Counter-Strike: Anthology si Counter-Strike pe Xbox. In jocul Counter-Strike lupta se da intre 2 echipe, cea de teroristi si cea de anti-teroristi. Ambele se vor lupta pentru a-si atinge obiectivele care difera de la harta la harta. Obiecivele pot sa difere si cand vine vorba de mod-urile jocului care mai nou sunt mai multe, putem enumera respawn, gungame, zombie, hns, deathrun, paintball si desigur modul classic care este in preferat. Fiecare runda este castigata de o singura echipa, fie ca termina obiectivele hartii sau elimina toti inamicii.
In joc te poti alatura fie echipei counter sau terrorists. Ai de ales intre 8 caractere care sa te reprezinte in joc, SaS, Gign, etc. In functie de harta aleasa jocul are diferite obiective. Ele difera si mai jos veti gasi primele mod-uri ale acestui joc in ordine popularitatii: Pe Hartile DE – Bomb Defuse Teroristi va trebui planteze Bomba iar Counteri sa o dezamorseze. Acestea sunt cele mai multe si populare tipuri de harti. Pe Hartile CS – Hostage Rescue Counteri va trebui sa aduca ostatici la baza, iar teroristi sa impiedice acest lucru. Pe locul secund dupa _de, ele sunt preferate indeosebi cand sunt putini playeri pe server. Pe Hartile AS – Assasination VIP – Teroristi trebuie sa ucida VIP-ul iar Counteri sa il protejeze. Acestea sunt primele tipuri de harti aparute dar acum hartile _cs si _as sunt slab preferate in schimul respawn-ului, zombie si deathrun-ului. Serverele sunt create special cu aceste moduri iar numarul jucatorilor care le prefera creste zilnic. Va recomad un joc cat mai placut, va sfatuiesc sa nu folositi coduri si sa fiti cat mai ordonati pe server pentru ca jocul sa fie cat mai frumos.CS-ul este original(nemodificat) , contine boti si vede servere la internet.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Fisier-ul trimis a fost semnalat ca Freeware! / This Version is FreeWare!
Cerinte de Sistem CS 1.6 Windows 8 si 10:
 • Procesor: 1 GHz
 • Memorie Ram: 128 MB
 • Placa Video: 32 MB
 • Spatiu pe Hard: 1 GB

  DOWNLOAD CS 16

  Descarca Counter-Strike 1.6 zip/torent. Download rapid. Veti beneficia de un masterserver fara redirecte, cu servere din toate modurile si de protectie impotriva scripturilor malitioase (traker UI, binduri, destroy, autoconnect, etc). Se descarca foarte usor, dand click pe imagine sau accesand site-ul http://www.cs-16.ro.

   

  Boost Counter-Strike 1.6, buy players for CS 1.6

  Click pe banner pentru a fi redirectionat catre site-ul de boost.

 

Download CS Direct Download CS Torrent
DOWNLOAD / DESCARCA COUNTER-STRIKE WINDOWS 8/10 2019blackghost