CUM SA FACI BANI CU PI NETWORK, O NOUA CRYPTOMONEDA! (MINEAZA CU TELEFONUL) 0 INVESTITIE

MINEAZA CU TELEFONUL SI CASTIGA PI NETWORK

CUM SA FACI BANI CU PI NETWORK

                           CUM SA FACI BANI CU PI NETWORK

 

Pi este o nouă monedă digitală dezvoltată de către profesori ai Univerității Stanford, cu peste 25 milioane de membri din toată lumea. Pentru a-ți revendica Pi-ul, urmează acest link https://minepi.com/iulianbaw și folosește username-ul meu (iulianbaw) drept codul tău de invitație.

 

Pi is a new digital currency being developed by a group of Stanford PhDs. For a limited time, you can join the beta to earn Pi and help grow the network. To join Pi, follow this link https://minepi.com/iulianbaw and use my username (iulianbaw) as your invitation code.

 

Este vorba despre o moneda noua, o poti mina cu telefonul ceea ce o face si atat de speciala. Momentan este in faza 1, se poate doar mina nu poate fi convertita in bani reali. Dar acum ai timp sa le strangi pentru a le vinde in momentul in care proiectul va  fi lansat si vor capata valoare. Nu exista nicio garantie ca aceasta moneda va avea valoare si daca va avea, cand se va intampla asta. Avantajul este ca investitia fiind 0, nu exista riscuri deloc, iar daca moneda digitala va devine mai populara si valoare va creste, bucuria va fi cu atat mai mare cand vei putea converti PI in bani. Daca te intereseaza proiectul si doresti sa minezi codul de acces (invitatia) este ‘ iulianbaw ‘.

Minatul este foarte simplu.

1.Instaleaza aplicatia pe telefon accesand link-ul :  https://minepi.com/iulianbaw

sau cauta aplicatia in GooglePlay si instaleaza folosind codul de invitatie: iulianbaw

2.Iti introduci datele

3. Urmeaza instructiunile si porneste minarea

4. Singur lucru pe care trebuie sa-l faci este ca la 24 de ore sa repornesti minarea. Aplicatia poate fi inchisa apoi.

5. Invita cati mai multi prieteni si vei castiga mai multe monende atunci cand minezi

 

 

CUM SA FACI BANI CU PI NETWORK, O NOUA CRYPTOMONEDA! (MINEAZA CU TELEFONUL) 0 INVESTITIEblackghost